Založ si blog

,,Smrad“

emisieSmrad z „teplého vzduchu“ je cítiť po celom Slovensku.. Hoci je vonku stále zima, na Ministerstve životného prostredia je zrejme horúco!

Stále sa totižto nevedia zbaviť kauzy ,,teplého vzduchu“…alebo nechcú? Čo sa to hrá za podivnú hru? Ako Fénix z popola vstala už toľko spomínaná firma Interblue Group a prišla si po „teplý vzduch“, na ktorom sa na náš úkor chce nabaliť. Už chcem konečne vidieť aj skutky pána premiéra. V konečnom dôsledku, aj pán minister životného prostredia dňa 20. februára vyhlásil: ,,20. februára som rozhodol, že považujem zmluvu za skončenú a celú kauzu za ukončenú“. Pán premiér niekoľkokrát vyhlásil, že v prípade akýchkoľvek pochybností, zmluva bude zrušená.

 

A nakoniec, ak ma pamäť neklame, aj pán nový minister prišiel hlavne preto, aby urobil poriadky na ministerstve. Nechcem byť ironický, ale nemám pocit, že by niečo pán minister vymyslel. Skôr sa mi zdá, akoby bol niekde zazimovaný a čakal, ako sa to vyvinie. A tak nám zas pokračuje ďalší diel tejto nechutnej nekonečnej argentínskej telenovely…raz je firma v USA, potom zmizne a chudáci na ministerstve, aj keby chceli nemajú s kým jednať a tak príde nový pán minister, firma sa predsa objaví, na ich šťastie vo Švajčiarsku, ale zas nemajú kontakt s konateľkou, konečne sa ohlási a tak sú naši úradníci takí ústretoví, že vycestujú aj do Švajčiarska riešiť tento problém, len pre pána Boha, aby firma Interblue neprišla o emisie. Potom zas zmizne konateľka, napadnutá ,,brutálne“ redaktorom, a naše ministerstvo stále vyhodnocuje zmluvy! A vlastne nemá s kým jednať, však to je nechutné. Vy nás máte skutočne všetkých za bláznov?

 

Ale hurá, aj napriek vyhláseniam o neplatnosti zmluvy, prišli 9.marca traja králi na Slovensko, ale nie s darmi, ale sa pekne na nás nabaliť a naše slávne ministerstvo ich prijme a dobre, že sa im neospravedlní.. Králi, ktorí nevedia ani názov svojej firmy a musia ho čítať. Ale nejako mi vadí to podozrivé ticho z Ministerstva životného prostredia a hlavne mi vadí ten smrad z teplého vzduchu, ktorý sa šíri po celom Slovensku.

 

Necítite ho, pán premiér?

,,Roadshow“ plná zážitkov

17.05.2010

V utorok začala ,,Roadshow“ strany Sloboda a Solidarita na východe Slovenska, ktorej som sa zúčastnil, keďže aj ja som kandidátom strany SaS. Jej začiatok začal v Spišskej Novej Vsi, pokračovala ďalej: Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Spišská Bela, Prešov a minulý týždeň sa ukončil v sobotu Bardejove. Okrem týchto miest sme navštívili aj ostatné mestá [...]

Ficonizmus alias sociálny štát podľa Fica

19.04.2010

Slovensko zažilo za svoju históriu viacero systémov. Spomeniem tie, ktoré si môžeme pamätať všetci. Ani nie tak dávno sme mali socializmus, potom demokraciu, ktorú si každý vysvetlil po svojom a teraz tu máme ficonizmus. Po prečítaní správy o tom, že v Beluši energetici odpojili elektrickú energiu invalidnej žene, ktorá je odkázaná na dýchací prístroj, mi behajú [...]

1. apríl s Ficom

01.04.2010

Dnes zasadala vláda SR. Pán premiér Fico začal veľmi zostra. Nepáčia sa mu aféry jeho ministrov, bez ohľadu k politickej príslušnosti. Prvú si zobral na mušku pani ministerku práce a sociálnych vecí. Veľmi ho rozčúlilo čerpanie peňazí na sociálne podniky. Pani ministerka musí dať okamžite všetky veci do poriadku. Viac času jej prikázal venovať mladým rodinám [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

cillik

Píšem o politickej situácii na Slovensku a dianiach v našej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 46504x
Priemerná čítanosť článkov: 5167x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy