Založ si blog

,,Roadshow“ plná zážitkov

14052010212V utorok začala ,,Roadshow“ strany Sloboda a Solidarita na východe Slovenska, ktorej som sa zúčastnil, keďže aj ja som kandidátom strany SaS. Jej začiatok začal v Spišskej Novej Vsi, pokračovala ďalej: Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Spišská Bela, Prešov a minulý týždeň sa ukončil v sobotu Bardejove.

 

Okrem týchto miest sme navštívili aj ostatné mestá a obce, kde šlo predovšetkým o diskusné stretnutia a návštev obľúbených miest našich občanov – krčmičky. Veľmi rád som osobne využil túto možnosť navštíviť obce, kde človek prišiel často krát k rôznym názorom a diskusiám, ale nakoniec po vysvetlení vecí a faktov občanom sme odchádzali vždy s dobrým pocitom kvalitne odpracovanej roboty. Ľudia si veľmi vážia to, že radi navštevujeme priamo aj ich miesta a posedíme si s nimi, lebo tak ako aj oni, sme predsa normálni ľudia, ktorých situácia na Slovensku prinútila, aby spravili rozhodnutie a kandidovali do NRSR. Sme všetko ľudia, ktorí sa živíme poctivou prácou a preto si vážime naše zarobené peniažky a uráža nás, ako súčasná vláda narába s našimi peniazmi a správa sa arogantne k občanom. Ja si zastávam názor, že občania tu nie sú pre politikov, ale politici pre občanov. Žiaľ, ako sme všetci svedkami, je to úplne naopak a občan je dôležitý len pred voľbami.

 

Za celou ,,Roadshow“ okrem hlavných predstaviteľov strany a kandidátov, stoja aj ľudia, ktorých nie je až tak vidieť, ale bez nich by to nebolo možné a osobne som veľmi šťastný, že som týchto ľudí mohol spoznať. Aj ja som chodil v dodávke a spoznával mestá, obce a aj náš správca dodávky, pán Straka, patril k ľuďom, bez ktorých by to nešlo a bol vždy pohotový a ochotný. Náš kamión, zelenej farby, ktorý ste, dúfam, videli už aj vy, je na cestách od 13. apríla a ešte nejaký ten deň potrvá. Budúci týždeň navštívi aj ďaleký východ a ukončí ho Košicami a Michalovcami a sobotu Rožňavou.

 

Človek si po týchto dňoch len utvrdil svoje rozhodnutie, že sa správne rozhodol a chce zabojovať za nás. Nie sľubmi, ktoré len počúvame, ale priamo riešeniami. Som rád, že táto strana je zložená predovšetkým z odborníkov, ktorí sa vedia pohybovať vo svojom obore a vedia, čo dokáže priniesť rozvoj našej krajine. Na Slovensku žijú dobrí ľudia a im chcem aj ja osobne veľmi pomôcť. Názory, predovšetkým v dedinkách, boli rôzne a často sme boli pod paľbou, no vždy sa to obrátilo na dobré a samotní občania môžu vidieť, že k ním pristupujeme rovnocenne, pretože sme jedni z nich.

 

Preto vyzývam svojich rovesníkov, ich rodičov a starých rodičov, aby sa 12. júna zúčastnili volieb. Nadávať nad sklamaním pred televíziou je už neskoro a dúfam, že ľudia si uvedomia, kde za štyri roky naša krajina pod taktovkou tejto vlády nasmerovala a tak ako Grécko, ale bez tých platov, sa rúti aj naša ekonomika. Ešte raz sa chcem poďakovať organizátorom a občanom, s ktorými som mal možnosť sa stretnúť a verím, že sa uvidíme čím skôr.

Ficonizmus alias sociálny štát podľa Fica

19.04.2010

Slovensko zažilo za svoju históriu viacero systémov. Spomeniem tie, ktoré si môžeme pamätať všetci. Ani nie tak dávno sme mali socializmus, potom demokraciu, ktorú si každý vysvetlil po svojom a teraz tu máme ficonizmus. Po prečítaní správy o tom, že v Beluši energetici odpojili elektrickú energiu invalidnej žene, ktorá je odkázaná na dýchací prístroj, mi behajú [...]

1. apríl s Ficom

01.04.2010

Dnes zasadala vláda SR. Pán premiér Fico začal veľmi zostra. Nepáčia sa mu aféry jeho ministrov, bez ohľadu k politickej príslušnosti. Prvú si zobral na mušku pani ministerku práce a sociálnych vecí. Veľmi ho rozčúlilo čerpanie peňazí na sociálne podniky. Pani ministerka musí dať okamžite všetky veci do poriadku. Viac času jej prikázal venovať mladým rodinám [...]

Rušný týždeň v SaS

22.03.2010

Pomerne rušný týždeň zažila strana Sloboda a Solidarita. Po minulovíkendovom kongrese, kde schválili, že sa nespoja po voľbách so stranou Smer, prišli nové zaujímavosti. Krajcer, trestné oznámenie a video na pána Sulíka, predsedu strany SaS. 13. 3. sa konal v Košiciach kongres strany SaS, kde odhlasovali, že po voľbách nebudú spolupracovať so stranou Smer. Bolo to [...]

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná a neštandardná, odpovedal Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

cillik

Píšem o politickej situácii na Slovensku a dianiach v našej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 46551x
Priemerná čítanosť článkov: 5172x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy